Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
ContactMeer over Yunity

Yunity wil laten zien dat je door de kracht van samenwerking, liefde en erkenning voor ieders aandeel, zoveel meer kunt bereiken dan als enkeling mogelijk is.

 

Kwaliteiten van Yunity: zorgvuldige afstemming, vernieuwend, veilige sfeer, gerichte aandacht voor een ieder, kwaliteitgerichte bespiegeling en positieve daadkracht.


Nadere kennismaking
Bianca Goes- van Westen

Verdieping werk en spiritualiteit

Vanuit interesse naar verdieping heb ik een reis gemaakt langs diverse opleidingen, die ieder opzichzelfstaand een waardevolle bijdrage levert aan het moment van NU.

Na mijn werkervaring, verkregen als groepsleidster binnen een Ortho Pedagogische centrum wilde ik mijn verlangen naar spiritualiteit -waar ik als kind al interesse in had- 'voeden' en tot bloei laten komen.
Met Ralph, inmiddels vader van onze drie stralende kinderen, reisde ik in 2000 af naar Peru. Deze reis; een intense ervaring, bracht mij een versnelling en bevestiging op mijn spirituele pad. Als in een natuurlijk beweging lukte het om mee te stromen.

Naast mijn werkervaring opgedaan in de jeugd hulpverlening, ben ik vijf jaar werkzaam geweest als Casemanager (maatschappelijk werk functie) in de sector Welzijn. Daarnaast blijf ik mezelf steeds verdiepen in onder meer: bewustzijnswerk, wereldtradities, levenswetenschap, spiritualiteit, bewust ouderschap en kinderen van Nu en volgde ik alle (therapeutische) opleidingen bij Opleidingscentrum Mirre, waar ik 6 jaar mee verbonden ben geweest.


Moederschap en parttime baan
Na een periode studerend ‘fulltime moederschap', ontstond er voor mij ruimte om parttime te gaan werken
als Gezinsbehandelaar in een Medisch Kindertehuis. Tegelijkertijd volgde ik in die periode de Interculturele Genezersopleiding, bij Mirre.


Ritme van mijn hart volgen
Op 09-09-09 heb ik mijn intuïtie en hart gevolgd, om mezelf als zelfstandig therapeut te vestigen. Vanuit mijn ervaring opgedaan in de reguliere (jeugd)hulpverlening, als Energetisch (holistisch) therapeut, Kindertherapeut samen met mijn levenservaring, heb ik gezocht naar een synthese. Integratie van alle lessen op mijn pad in combinatie met mijn werkervaring en gevolgde studie biedt ruimte voor een vernieuwde werkwijze die past in deze tijd; werken met hart en ziel.


Begeleiden bij 2-jarige opleiding Kinder en Jeugdbegeleidersopleiding

Inmiddels heb ik 2 jaar begeleid bij de Kinder en Jeugdbegeleideropleiding bij opleidingscentrum Mirre, waar ik ook meedere kinder- en jeugdweken heb mogen begeleiden en superviseren, afgerond. In de afgelopen periode behaalde ik een diploma HBO Medische Basiskennis, Summa Cum laude. Bij medisch filosofisch praktijk Con Amore.


Actueel
Bezielster van Yunity. Volg ik een 4-jarige HBO opleiding Psychosociaal werk, coaching en counseling bij Gradatim.
Mijn intentie: afstuderen in oktober 2013!


Met liefde en licht, Bianca Goes.

 


Visie
Wanneer we onze aandacht en energie richten op de potenties van het leven, vanuit je pure zelf, kan een wereld die vele dualiteiten kent, teruggebracht worden naar EENHEID. Voor jezelf, de ander en het 'grotere geheel'!

Missie

Vanuit passie en enthousiasme:

  • de ander uitnodigen zich te verbinden, te leren voelen en te ontdekken wie hij in wezen is. 
  • de ander begeleiden om beweging te brengen daar waar nodig, zodat het zelfherstellend vermogen als een natuurlijk gevolg kan ontvouwen. 
  • bewustzijn brengen op overtuigingen, patronen, behoeftes, weerstanden en ongekende mogelijkheden. Dit zodat kwaliteiten, potenties en onbelichte delen in het licht komen te staan en heelheid ervaren kan worden.
  • samen ontdekken hoe je kunt luisteren naar de signalen die de omgeving weerspiegelt. 
  • transformerende communicatie op gang te brengen, die behulpzaam kan zijn om te openen, te ontvangen en de zaadjes op een vruchtbare bodem te voeden.
  • de ander inspireren een liefdevolle wereld in zichzelf te creëren, zodat de een automatisch schenkt aan de ander en het grote geheel.

Zo kom je weer bij je passie terecht, zoals je bedoeld bent om je licht te laten stralen, geintegreerd op alle gebieden in ons leven. Zo kun je genieten van je ware natuur, je intuitie volgen en in vrijheid LEVEN VANUIT HART EN ZIEL.

 

Voor wie

Yunity is er voor een ieder die zich aangeraakt en aangesproken voelt tot het aanbod van Yunity en voor groepen en individuen van ongeboren tot ........ 

 

"Liefde is de enige energie die de waarheid in zich draagt"