Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact


 


Locatie  

 

Wij geven onze therapie, coaching en de meeste trainingen in het gebouw 'De Berkeley' (uit te spreken als “Berkelei”). Dit is gelegen op een prachtige plek achter de natuurwinkel Organic (voorheen de Garve).
Van deze prachtige locatie onderaan een sfeerimpressie.


 

Download hier de routebeschrijving (pdf)

 

Download hier de brochure met alle activiteiten binnen De Berkeley


 

Routebeschrijving naar De Berkeley

Nesdijk 20 H, 1861 MK in Bergen (N.H.)

 

Auto
vanaf Alkmaar volg je op de ring de borden richting Bergen. Via de Bergerweg (langs InHolland) kom je vlak voor Bergen een rotonde tegen met twee hoge, roestkleurige objecten in het midden. Hier sla je linksaf, de Nesdijk op.

Vanuit Bergen/Schoorl rijd je via de Bergerweg het dorp uit richting Alkmaar. Ga bij de tweede rotonde met twee hoge, roestkleurige objecten rechtsaf de Nesdijk op.

Vanaf de Nesdijk rij je, vlak voor het bord Organic, het weggetje links in. Door de week en op zaterdag alleen parkeren aan de linkerkant van het parkeerterrein of aan de Nesdijk in het gras. Op zondag en ‘s avonds is er voldoende parkeerplaats. Loop nu rechts langs de natuurvoedingswinkel Organic het pad af. Helemaal achteraan links vind je De Berkeley.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Alkmaar centraal station gaat om het half uur bus nr 6. Stap uit bij halte Oude Bergerweg. Loop een stukje terug, steek de Bergerweg over en ga rechts de Nesdijk op. Loop vlak voor het bord ‘Organic’ het weggetje links in. Loop daarna via de parkeerplaats, rechts langs de natuurwinkel Organic het pad af. Helemaal achteraan links vind je De Berkeley. Vanaf de halte is het ca. 8 minuten lopen naar de Nesdijk.