Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact
Intentie 2012 · Innerlijk kind · Heartful Expression · Heartful CreŽren · Hart & Passie · Ancient Wisdom · Transformerende comm · Munay-Ki/Nustakarpay
Innerlijk Kind

Zou het zo kunnen zijn dat onze kinderjaren vandaag de dag meer invloed op ons hebben dat we vermoeden? Vaak vinden de dingen waar we in het nu tegen aan lopen hun oorsprong in een ver verleden. Soms zijn we ze zelfs vergeten...

 

Waneer we hier bewustzijn op krijgen, kan dit ons helpen adequaat om te gaan met nieuwe situaties. Ook zien we wellicht kwaliteiten van onszelf die we ons niet zo bewust waren. Daar waar iets je iets heeft gekost, heeft het namelijk ook altijd iets opgeleverd.

Inhoud
In deze workshop laten we je op een verfijnde wijze kennismaken met de innerlijke kinderen in jezelf. Met visualisatie en veiligheid geven we je de ruimte om te ervaren wat er is en wat het met je doet om hier bewust mee om te gaan.
Een workshop Innerlijk Kind kan je ook helpen in de omgang met je eigen kind(eren). Vanuit nieuw inzicht kun je namelijk oude overtuigingen loslaten en nieuwe keuzes maken. Zo hoef je je kind hierin niet te belasten met dat wat jij in bepaald opzicht hebt meegekregen. Het biedt je de kans om te transformeren en nieuwe mogelijkheden in de opvoeding te laten groeien.

Voor wie: Voor volwassenen

Wanneer: op aanvraag
Waar: Bergen

 

Let op: Aanmelden is nodig.