Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact
Jaartraining · Bewust zwanger · Cursus vr opvoeders · Yunity Star Kids · Kinderen wegwijzers · Voor professionals
Ervaring deelnemersSpiritualiteit in Balans
“het ritme van hart en ziel” ©

 

Deze ervaringsgerichte training beslaat drie dagen en neemt je mee op ‘ontdekkingsreis’. In praktische stappen ga je vooral ervaren en aanspraak maken op je zelfbewustzijn. Je krijgt handvatten mee voor dagelijkse integratie en mindful leven vanuit je hart; zodat je geluk kunt ervaren in ieder moment!
Vanuit een dieper contact met jezelf, ontstaat een verlangen naar samenwerking op een dieper niveau, waarbij je elkaars kwaliteiten werkelijk kunt zien. Samen maken we een bezielde reis naar Spiritualiteit in Balans!

Lees hier hoe deelnemers de training hebben beleefd


Er zijn vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bewustzijn brengt inzicht en is steeds de sleutel tot groei en authenticiteit. De kunst is, in je kracht te blijven, vrij te zijn van stress en mee te gaan in de stroom. Zo kun je optimaal gebruik maken van jouw unieke scheppingskracht. Het kan zijn dat je op een gegeven moment contact maakt met innerlijke weerstanden of dat je behoefte hebt aan verdieping (spiritualiteit). Een mogelijkheid is om via Spiritualiteit in Balans in contact te gaan met je oorspronkelijkheid.


Reader

De reader die je ontvangt bij deze training is een rijk gevuld werkboek met een stevige achtergrond bij wat op hoofdpunten wordt aangereikt tijdens de training. Door een eerdere deelnemer werd dit beschreven als ‘een grote bron van informatie en verdieping’.

Uitdaging?
Het kan een uitdaging zijn om deze ‘reis’ samen met collega’s te maken. Het vraagt lef en openheid van een ieder. Anderzijds geeft dit een enorme mogelijkheid tot groei en een verdieping in de samenwerking.
Is dit ook wat jij wenst? Ben je bereid jouw stappen te zetten?


De training in kernpunten...
• Inspiratie vanuit diverse windstreken;
• Ontwikkeling van je intuïtie, sensitiviteit en persoonlijke verdieping;
• Kijken vanuit mogelijkheden, naar wat je werkelijk wilt;
• Mindful leven en werken, (niet vanuit het verleden, maar) vanuit het NU;
• Bewegingsmeditatie en visualisatie;
• Expressie door middel van creativiteit;
• Communicatie in verbinding, is spreken vanuit je hart;
• Verbinding met je oorspronkelijkheid (BEZIELING), verbinding met de ander (SAMENWERKING) en integratie (DOEN);
• Vrijheid en plezier beleven!

 

Doelgroep
Deze training is afgestemd op mensen die de wens hebben zich (spiritueel) te verdiepen en bereid zijn om zich open te stellen. Mensen die hun kwaliteiten verder willen verkennen en verantwoordelijkheid willen nemen voor persoonlijke ontwikkeling, groei en ontdekken hoe je van hieruit verbinding kunt maken met de ander.

Locatie
De training wordt in principe aangeboden op een prachtige locatie midden in het bos in Schoorl. Echter indien er vanuit de organisatie een voorkeur is voor een andere locatie is dit uiteraard bespreekbaar. 

Ja, ik wil graag contact