Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact
Jaartraining · Bewust zwanger · Cursus vr opvoeders · Yunity Star Kids · Kinderen wegwijzers · Voor professionals

 

Bewust zwangerschap

Contact met hart en ziel

De invloed van de conceptie, zwangerschap en geboorte op ons leven is groot. En hieruit voortvloeiend de impact op de ontwikkeling van het kind. Deze invloed is groter dan wellicht bekend. Toch is er al ruim 25 jaar door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan, dat dit bevestigt. De uitkomsten geven een totaal nieuw beeld van hoe je als ouder om kan gaan met het geboorteproces. Wij vinden het belangrijk om hier meer bekendheid aan te geven!

 


Deze unieke cursus van vijf sessies omvat kennis en wijsheden die zorgen voor een diepgaand effect op de beleving en begeleiding van een zwangerschap. Bewust contact draagt bij aan een positieve ontwikkeling van het kind. Naast alles wat we weten over de bekende ontwikkelingsstadia van het ongeboren kind, is er veel nieuwe informatie. Deze informatie die nog niet zo bekend is, willen wij graag delen, omdat het diepgaande effecten heeft op de zienswijze en de begeleiding van het kind in deze tijd.

Het totale geboorteproces

In deze cursus wordt het totale geboorteproces belicht. Dit proces is het geheel van het verlangen dat ontstaat, de verbinding die gelegd wordt met het kind, de zwangerschap en de bevalling. We reizen samen door tijd en ruimte via de conceptie naar de geboorte. We gaan terug naar de oerbron. Daar waar innerlijk weten de reis van conceptie tot geboorte maakt. We leven in een nieuwe tijd waar de ongeborenen vragen om contact met HART EN ZIEL. We bieden in deze cursus onder meer inspirerende oefeningen en kennis over de ontwikkelingen van de foetus. De ouders van de foetus/baby leren vanuit visualisatie en creativiteit de boodschappen van de nog ongeboren ziel 'verstaan'. We spreken daarbij alle zintuigen aan.

Binnen de sessies bieden we de volgende thema's:

©       Bezielde communicatie met je baby

©       De kleur van leven en heling

©       Bewegenderwijs

©       De intuïtieve reis

©       De fluisterziel

©       De magie van aanraking

©       Gevoel, contact en verbinding

©       Licht in water (een avond in warm water!)

 

Elementen

Deze bijzondere cursus omvat onder meer: communiceren vanuit hartsenergie, het maken van 'geboortereizen', edelstenen en kristallen, helend effect van kleur, klank en beweging; ‘geboortereizen’; massage van de voeten, intuïtief creëren, initiatie in een van de munay-Ki rites, de verborgen boodschappen van water, zwangerschapslijn lopen en Dolphin Touch, een magische beleving in warm water.

 

Deze cursus wordt gedragen vanuit een liefdevolle afstemming op ouder en (ongeboren) baby. Het is een nieuw concept voor zwangere vrouwen, waarbij partners ook welkom zijn.

Naast de mogelijkheden van deze begeleiding, kan de liefdevolle verfijnde manier van werken die Dolphin Touch©  biedt, heling brengen.