Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact
Je werk · Hoogsensitiviteit · Speed-coaching · Gezinscoaching · Zwangerschapcoaching · Babybegel.consultati · Zwangerschapswens · Scheiden + kinderen · Reintegratie


Hoogsensitiviteit


Ben je hoogsensitief, dan heb je een zenuwstelsel dat zeer gevoelig is voor prikkels en stimulansen. Dankzij dit gevoeligere zenuwstelsel ben je dan in staat om informatie op een dieper niveau te verwerken. Waarschijnlijk ben je jezelf vaak bewust van zeer subtiele signalen uit je omgeving die anderen niet opmerken. Stemmingen bij andere personen voel je dan vast ook moeiteloos aan. Hooggevoeligheid kent vele kwaliteiten.


Hooggevoeligheid wordt door een ander echter niet altijd gewaardeerd. Vanwege de gewoonte van de westerse cultuur om het verstand boven het gevoel te plaatsen zijn we onvoldoende bekend met de achtergronden, de inhoud en de gevolgen van hooggevoeligheid. Hierdoor voelen hooggevoelige personen zich vaker dan anderen onvoldoende gewaardeerd, onbegrepen en ‘anders’.


Herken je dit en ben je op zoek naar handvatten? Zou je graag meer keuze mogelijkheden ervaren in het omgaan met prikkels en je gevoel? De kwaliteit achter je gevoeligheid ontdekken? Wellicht is de coaching door een ervaringsdeskundige een waardevol geschenk aan jezelf!


Meer lezen over hoogsensitiviteitJa, ik wil graag contact