Holistisch Therapie
Spirituele coaching
HSP
Yunity Star Kids
Bewustzijnstraining
Workshops
Dolphin Touch©
Agenda
Locatie
Meer over Yunity
Contact
Je werk · Hoogsensitiviteit · Speed-coaching · Gezinscoaching · Zwangerschapcoaching · Babybegel.consultati · Zwangerschapswens · Scheiden + kinderen · Reintegratie


Je werk


Je werk kan een bron zijn van vreugde en plezier. Alleen het kan ook anders voelen. In elke baan komen situaties voor die vervelend, spannend of zelfs stressvol zijn. Dit kan samen gaan met moeizame samenwerking met collega's, lastige klanten of te veel werk(druk). Hoe je hiermee om gaat is persoonlijk en verschilt per situatie. Sommige situaties zijn nauwelijks te beïnvloeden, maar andere wel: door jezelf én door het bedrijf.

Van spanningen op de werkvloer of een voortdurend hoge werkdruk kun je veel last hebben. Zowel psychisch als lichamelijk. Dat is geen teken van zwakte. Minder (bij voorkeur: GEEN) stress door het werk is essentieel voor je gezondheid. Beschouw het dus niet als vanzelfsprekend, maar doe er iets aan. Als je op tijd problemen erkent en aanpakt, zorg je ervoor dat je plezier in je werk behoudt of terug vindt!

‘Gewoon’ lekker in je vel terwijl je werkt. Daarvoor kun je met coaching met een blij gevoel je werk doen. Waar wenselijk wordt een kennismakingsgesprek met de werkgever gehouden en brengen we samen jouw coachingsvraag zorgvuldig in kaart.

Van werkstress naar werkplezier!Ja, ik wil graag contact